Valborg

Kom precis hem och sitter och laddar här nu inför Uppsalaresa. Mammi och pappi kommer om ca 20 minuter och då måste jag vara klar. Har skrivit tenta i socialpsykologi nu precis, och den gick rätt okej faktiskt, trots att jag inte har pluggat allt för mycket. Jag har lärt mig att man inte ska oroa sig, då blir man bara nervös och svarar fel. Man ska ta det lugnt och försiktigt och läsa frågorna ordentligt.

Linus och Tom var här en stund på dan idag och kollade in lägenheten, lagom bakis var dom, iaf Linus :P Dom bestämde ju sig för att ta en liten partytripp till Örebro, så jag var och hälsade på Hella igår där det förfestades. Jag tog det lugnt av förklarliga skäl, det räcker med Valborg känner jag ;)

Nu är tentan hursomhelst överstökat, och resten av helgen har jag bara roliga saker att se fram emot. Håller på och packar det sista här nu, jag har precis som Ef väldiga bekymmer över vad jag ska ha på mig under helgen! Just nu är hela väskan fullproppad med kläder. Det kan ju bli både varmt och kallt liksom och då vill man ju vara snygg oavsett. På dan imorn lär man väl vara ute rätt mycket, imorn kväll siktar vi på Norrlands, precis som alla andra jag snackat med verkar göra. Så ses där ;)

Btw så bestämde jag mig med kläderna, så nu är shortsen, leggingsen och klänningen efterskickade från Nelly!

Shoppingdilemma

Hjälp mig, jag har ett dilemma! Har hittat fem jättefina grejer på Nelly till ett sammanlagt pris av 625 kr. Nu är frågan, vilka plagg ska jag köpa? Vilka plagg får jag köpa? Får jag köpa alla? Köpte precis en personlighetspsykologibok för 393 kr på Adlibris också, vet inte om jag får lägga ut sådär jättemycket pengar till. Å andra sidan var allt jättefint och somrigt (och billigt var för sig) och jag vet att jag kommer att använda allt. Fabbe tar inte mitt problem på allvar här utan skrattar bara åt mig över min shoppingångest. Så snälla, tyck till och hjälp mig! :P


Hallonröda shorts från Jeane Blush. Pris: 89 kr


Zebrarandig tröja från Serious Sally by Rut m.fl. Pris: 143 kr


Leggings från Club L. Pris: 116 kr


Klänning från Paprika. Pris: 224 kr


Baslinne från Vero Moda. Pris: 53 kr



Onsdag

Det var tänkt att jag och Fabbe skulle på grillfest till Grankotten ikväll, men nu är det inställt pga snöblandat regn. Vad är det för skit som kommer ner nu, den 21a april liksom!? Snart är det maj, här vill vi inte se nån snö igen förrän i november! Nu är iaf grillfesten inställd till förmån för vanlig fest, så så illa blev det ändå inte. Får se om vi siktar på Strömpis eller inte.


Sol och 25 grader, yes please!

Tisdag

Idag när jag gick till gymmet kom det ett sånt där härligt vårregn. Ni vet ett sånt där intensivt regn som inte varar speciellt länge, och efteråt så blir det så friskt och grönt ute. Jag gick bara och insöp lukten av blöt asfalt, det och grillning är nog de ultimata sommardofterna. Nu kanske det där träliga askmolnet försvinner också om det fortsätter regna. Inte för att jag har blivit drabbad av det men inte kul för alla som inte kommer iväg på sina resor eller som sitter fast på flygplatser runt om i europa.

Ikväll har jag och Fabbe lagat egen gulaschsoppa också, och gud så gott det blev!


Stackars jävel


Måndag

Då var det dags för ett litet inlägg igen då. Jag och Fabbe har precis ätit jättegod sallad med champinjoner, tomat, sallad, gurka och majs. Mumsigt! Trevligt att ha honom hemma igen, jag har varit själv i helgen och Fabbe har varit i Skövde på testhelg. Enligt honom är det nu ca 90% chans att han kommer med i NBG. Kul för honom, men det innebär också att han missa Cypern i augusti, tror dom skulle rycka in den andra? I vilket fall har vi avbeställningsskydd, eller så hittar vi en ersättare :)

Pratade med Linnéa igår och hon och Erik ska fixa gästleg åt Fabbe och mig på Valborg så vi kommer in på alla nationer. Som det ser ut nu siktar vi på Norrlands, det var tydligen den största. Men innan vi drar dit ska vi ut och käka och fira Linnéa. Jag har ingen aning vad som händer på nationer, det finns bara en i Örebro och den är typ 3 månaders kö för att gå med i. Hoppas iaf på trevligt folk, bra musik och kall öl!

I lördags var jag hemma hos Camilla i min klass för första gången. Vi blev ett trevligt lite gäng från "klassen" där jag inte hade träffat vissa på flera månader. Vi hade tänkt gå ut först men sen hade vi massor att prata om och tiden sprang iväg så att klockan blev halv ett helt plötsligt. Jag, Mari, Clara och hennes kompis går istället till Max och käkar. Camilla bor också vid universitetet så det blev en lagom omväg för mig hem, men vad gör man inte för en burgare? ;)

Imorn är jag ledig, och då jävlar ska jag gå till gymmet. Har köpt sommarens bikini nu också, beach 2010 here I come!

Söndag

Nu har det äntligen blivit dags för en uppdatering. Jag tycker det bara känns meningslöst att skriva ett inlägg för inläggets egen skull och inte för att har något vettigt att komma med. Men. Så. Nu har det blivit dags.

Helgen har varit lugn, till skillnad från förra som gick alldeles för fort. I fredags var jag på inflyttningsfest hos Frida i en korridor i Tybble. Det var supertrevligt, träffade massor härliga människor som jag inte sett på ett tag, alltid lika kul :)

Igår blev en lugn dag, Fabbe har vart på Tjällossning hela helgen så jag roade mig själv med plugg och film. Idag har vi vart ute och gått i det härliga vårvädret (har t.om. plockat fram skinnjackan, weey!) och kollat på 2001: Ett rymdäventyr. Allvarligt talat, det var den sjukaste film jag sett på väldigt länge. Undrar vad Kubrick och co gick på under inspelningarna, något måste det iaf ha varit. Men, den låg trots allt på listan över filmer man ska se innan man dör, så jag fick snällt tvinga mig igenom den ;)

Imorn är jag ledig och Fabbe slutar 12 så vi tänkte faktiskt gå till Gustavsvik och bada. Jag har trots allt bara varit där två gånger sen jag flyttade till Örebro, är ju skandal egentligen.

Nu väntar sängen. Godnatt på er!

Just post it!



Uppdatering kommer, I promise!

April april!

Första april idag. Jag satt och läste Corren i förmiddags när jag åt frukost och hittade ganska omgående årets aprilskämt. Inte så troligt att interner på Skänningeanstalten ska renovera Göta Kanal vid Berg för hand med spadar direkt va? ;) Motala tidning harb jag inte hunnit kolla igrenom än, men jag har för mig att de brukar ha snäppet sämre och mindre troliga artiklar där. Har läst en del i socialpsykologiboken idag också, den är nog den intressantaste bok hittills sen vi började läsa psykologi A. Trevligt.

Dagen har även ägnats åt att städa Sixtens bur och att fixa iordning Linnéas blogg. Jag har visst fått titeln som bloggdesign-expert, trots att det få grejer jag kan ändra har jag lärt mig genom att googla. Hon blev nöjd med resultatet iaf, och det är huvudsaken!

Ikväll blir det först en föröl hos Ef eller Em, och sen tänkte vi cykla(!) ner till Wetternmagasinet. Har inte vart där sedan i somras så det ska bli skoj :)

RSS 2.0