Picknick

Efter att pappa varit här och fikat och hämtat hem våra saker inför sommaren lagade jag och Fabbe jättegod sallad med potatis, rädisor, champinjoner och räkor och gick ut och satte oss utanför biblioteket och åt och drack cider. Älskar att det är så varmt ute att man kan sitta ute vid 7-tiden på kvällen och käka utan att frysa :) Mysigt!



Lördag

Jag håller på här i köket med att baka en kladdkaka tills imorn när mamma och pappa kommer. Dom är i Uppsala just nu och ska hämta hem alla Linnéas möbler och saker och imorn förmiddag svänger dom förbi här och hämtar hem min sommargarderob och lite annat. Hittills har jag fyllt en stor (och då menar jag STOR) väska med kläder och en påse full med skor och väskor plus min största necessär med smink och smycken i. Fabbe tycker att jag har alldeles för mycket kläder, han fick plats med allt sitt i sin lilla bag :P

Jag och Fabbe ska på bio ikväll och se Robin Hood. Jag hoppas den är bra, har hört både bra och dåligt om den men jag hoppas på det första.

Tisdag

Usch vad sista biten av terminen är seg! Personlighetspsykologi är rätt intressant egentligen men just nu skulle inget skolrelaterat vara intressant hur kul det än är. Sommarlov nu tack! Nu när det börjar bli varmt och soligt ute blir jag ännu mindre motiverad att plugga. Men nu är det bara 10 dar, en tenta och lite justeringar på labrapporten, sen är det klart :) Har fått schema från donken nu också inför sommaren. Jag jobbar inte så mycket som jag borde med tanke på min ekonomi men jag jobbar tillräckligt mycket med tanke på väder och allt roligt jag ska hinna med i sommar :P Såg dock att Matilda schemalagt mig under Peace & Love, trots att jag sa att jag ville vara ledig då. Men var bara småpass på typ 4 timmar var så borde inte vara alltför svårt att byta bort :)

Imorn kommer Linus och dom hit igen och ska bo hos Hella och gå ut i Öret. Förra gången kunde jag ju bara vara med en liten stund på förfesten pga att jag hade tenta typ två dar efter. Men den här gången ska jag iaf hänga med ut. Kommer nog bli jätteskoj :)

P&L

Min annars ganska så tråkiga dag med föreläsning och förkylning fick ett supertrevligt avslut då jag, Emelie och Lina ÄNTLIGEN köpte Peace & Love-biljetter. Som jag har väntat! Nu ska vi bara se till att få med oss Efi också så blir detta ännu mer finemang. Var på Peace & Love 2007 och det var en av de roligaste sakerna jag varit på i mitt liv. Förutom hela festivalgrejen så älskar jag att det ligger mitt inne i Borlänge och att man därför har tillgång till vattentoaletter (slipper Bajamajan!), vanliga barer, shopping och att man sist med inte minst slipper leran! Inga gummistövlar här inte (fast dom tas ju med ändå ifall att). Måste kolla upp hur vårt tält mår efter Hultan förra året, jag har inte ens koll på vem det är som har det? Om jag minns rätt blev det lite trasigt förra året, men inget som inte går att laga med silvertejp ;) Vad pepp jag blev nu, detta kommer bli så KUL! Och så Cypern, Varamon, cykelfest, uteservering, kubb, minigolf, Måndagsklubben och värme på det också, kan det bli bättre?!

Min hals!

Har inte kunnat sova knappt nåt i natt på grund av min jävla hals. Har ont som bara den och dessutom ingen röst. Mamma har fått ställa ja- och nejfrågor till mig nu hela morgonen för att få svar på det hon vill. Haha snacka om att mna blir handikappad när man inte kan prata. Det är vid såna här tillfällen man önskar att man kunde teckenspråk!

Förutom detta lilla missöde har helgen annars varit finfin. Igår blev det utepremiär då jag, Elin och Lina satt på Linas altan hela kvällen UTAN ATT FRYSA! Då vet man att sommaren är på g. Vädret överhuvudtaget igår var ju bara för härligt. Mamma och jag var på stan och kollade in allt balfolk och jag konstaterade att det har varit fint väder på balen sen 2006. Bra där. Tänk att det var hela 3 år sen vi gick på bal och man fick klä upp sig och vara så fin, helt sjukt att det är så längesen. I fredags var vi hos Efi och käkade godis, glass, ostbågar och snackade allmän skit :P Men jag höll på att bli halvt ihjälskrämd. När vi skulle åka till Elin och svängde vänster i donken-korsningen var det en jävla idiot som istället för att svänga höger in i högerfilen tvunget skulle lägga sig i vänsterfilen vilket ledde till att han prejade upp mig i refugen. Fyfan vad arg och rädd jag blev. Om man nu ser att det kommer en från vänster lämnar man väl plats åt den bilen och sen kör om och lägger sig i andra filen? Vissa har fan inget trafikvett alls!

Idag blir det hemgång till Örebro igen, förutsatt att jag mår bättre framåt eftermiddagen. Vi ska grilla här vid ett är dte tänkt, både kyckling- och oxfilé står på menyn och så måste min hals krångla, så typiskt :( Jag tänker iaf tvinga i mig maten om det så innebär att jag river upp hela halsen :P

Homecoming

Jag borde börja packa snart, men jag har inte riktigt orkat än. Ska inte åka hem förrän vid kvart över två imorn, så det är lurre! Imorn kväll blir det fest hos Limpan, trevligt trevligt. Det var ett tag sen, och brukar bli lyckat, så det ser jag fram emot.

Resten av helgen är rätt öppen än så länge. Släktkalas på Kristi Flyer, dte är väl det enda. Enligt mamma blir vi 29 pers hemma hos oss, undrar jag hur det ska gå till. Några får sitta och käka i garaget :P

Hursomhelst ska det bli trevligt att komma hem, inte vart hemma sen i påskas. Sen var jag ju iofs i Uppsala på Valborg med familj och vänner men ändå.

Bjussar på några bilder, snäll som jag är ;)








Cider

Ett säkert sommartecken är när Systembolaget lanserar alla sina tillfälliga sommarprodukter. I år är det inte mindre än fyra nya cider och jag tycker dom ser väldigt goda och trevliga ut allihop. Alltid härligt med lite omväxling sådär :P





Glass-snake

Sitter här framför datorn och försöker måla naglarna samtidigt, går sådär faktiskt. Ska snart i väg på mitt livs andra utflyttningsfest, till Tärnvägen närmare bestämt. Trevligt, och vädret har ju tydligen bestämt sig för att för en gångs skull vara på min sida! Gött äre!

Var hos en optiker idag för första gången i mitt snart 22-åriga liv. Det började i januari då jag satt på föreläsningar och märkte att jag inte såg orden på powerpointen så tydligt. Sen dess har det bara blivit värre och jag får typ sitta och kisa för att kunna se små ord. Har flera gånger missat att hälsa på folk i skolan för att jag inte har sett vem det är förrän personen är på typ 2 meters avstånd. Idag kom i alla fall domen: jag är blind. Haha nävars, men jag har brytningsfel och är närsynt, och ska ha glasögon på mig när jag kör bil och är i på föreläsningar. Har beställt ett par ascoola bågar nu, skönt att det är inne med brills just nu så man inte blir mobbad för att man är en glasögonorm som det var förr i tiden ;)

Dessa blev det. Får nog hämta dom nästa vecka förhoppningsvis!


Dagens roligaste

Hade tråkigt förut och skulle därför rensa upp lite på datorn. Har massa gamla bokmärken/favoriter på firefox som jag aldrig nånsin går in på längre. Upptäckte bland annat att jag fortfarande hade Skunk och Lunarstorm inlagt som favoriter och kunde inte låta bli att gå in och kolla.
På lunar är typ allas profiler borta pga inaktivitet (lustigt att inte min är det med tanke på att jag inte vart inne på hur länge som helst) men på skunk finns allt kvar! Allas profiler, dagboksinlägg och gästböcker, allt, som ett monument över en svunnen tid. Satt och kollade runt i säkert en halvtimme och bara garvade högt för mig själv åt allas töntiga grupper som man var med i, åt superfjortis gästboksinlägg i stil med: "heej gummsan, du är bäst, äälskar deej!", åt såna där dagbokslistor man gjorde med fakta som typ favoritfärg, klädstil för dagen och hur många man hade hånglat med, åt allas nicknames och åt vad folk hade för låtar som började spelas när man gick in på deras profil (Gigi D'Agostino - I'll fly with you och Kent - Socker för att bara nämna några). Jag blev nästan lite nostalgisk där ett tag, 2004-2005 var skapligt roliga år såhär när man ser tillbaks på det i efterhand. Det roligaste tycker jag nästan är att man tyckte man var så jävla mogen när man var sisådär 15, 16, 17 år, att man var typ vuxen och kunde ta ansvar över allt själv, men sanningen är ju att man egentligen var jävligt barnslig och inte vuxen på något sätt. Gå in och kolla så får ni er också ett gott skratt ;)


Bästa låten 2004 ;D

RSS 2.0