Charter

Både Ef och Em ringde och störde mig idag på socialpsykologiföreläsningen för att meddela att vi hade bokat resa. Den 13/8 bär det av från Landvetter till Ayia Napa för en veckas sol- och badsemester. 5800 skulle visst hela kalaset gå på per person, inte alls farligt tycker jag! Hittills är vi fem brudar och tre grabbar, mig och Fabbe inräknat. Det kommer bli så awesome! Bra gjort av Elin, Emelie och Linus att boka när vi har gått och snackat om resa sen typ 2005. Men bättre sent än aldrig ;)

Här ska vi bo!

http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Cypern/AyiaNapa/Accomodations/Pages/Petrosana.aspx


Ännu en helg är till ända...

... och en trevlig sådan var det också. i fredags vid 6-tiden dök Linnéa och Erik upp här utanför dörren och stannade fram till igår em. Vi har vart och kollat in universitetet, shoppat lite på stan och ätit massa god mat. Det var tänkt att det skulle bli utgång i lördags men vi upptäckte att vi var rätt sega allihopa så det blev filmkväll istället. Eventuellt flyttar Lnnéa hit i höst om hon kommer in på det hon vill. Då blir det två Sanfridsson här i Örebro (eller tre om man räknar personen som bodde i Nisses trappuppgång och som tydligen delade mitt efternamn. Ingen släkting vad jag vet iaf).

Jag saknar mina små myrslokar där hemma, fick ett gulligt sms i fredags som sa att jag också var saknad. Men nu är det bara en dag kvar och sedan åker jag hem. Hela sex dagar ska tillbringas i Motala, och det kommer hinnas med massa kul :)

Bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Var nån tävling på Nelly där an fick designa sin egen bikini. Visst blev den fin? Typ sån här modell vill jag ha i sommar!

 


Laddar

Sitter här nu och har den vanliga ångesten inför tenta. Den drar igång vid kvart över 2 och även om jag vet att jag skulle kunna plugga mer känns det inte som man får in nåt nytt i huvudet så här precis innan. Jag tycker nästan det är bättre att ha tenta tidigt på morgonen, bara så man bli av med skiten, även om man sitter som en zombie första timmen bara för att det är så tidigt. Hur det än går, så efter tentan är jag i alla fall ledig hela helgen :)

Fabbe har tenta imorn, men dom ska ändå ut några stycken i kväll och ta en öl. Fabbe har en kille i sin klass som aldrig har kuggat en tenta om han har tagit en öl med polare kvällen innan, så han tror att om han bryter traditionen kuggar han :P Snacka om skrockfull. Jag har inte direkt någon ritual innan tenta, men det har ju gått bra hittills så verkar som jag inte behöver någon heller.

Ikväll ska jag till Frida en sväng. Det blir lite klädbytarträff och så ska jag kolla in hennes nya lägenhet. Trevligt :) Imorn kommer Linnéa och Erik på em, då blir det spex på kvällen och sen får vi väl se vad resten av helgen har att erbjuda. Kul kommer det iaf bli!

Grattis Fabbe!

Idag fyller Fabbe 22 år och jag var uppe och gjorde frukost och sjöng för honom i morse. Han fick en bok, två ölglas på fot och massa konstiga öl som han gillar. Tror han blev glad och nöjd över presenterna :) Nu ska jag bege mig till skolan och stanna där fram till 6-tiden. Är det tentavecka så är det!


Funeral songs

Jag och Fabbe har den senaste timmen diskuterat vilka låtar som ska spelas på våra respektive begravningar när vi dör om en sisådär 60 år. Kanske lite tidigt i och för sig, men vaddå. På min begravning ska följande låtar spelas:

Damien Rice - The Blower's Daughter
Johnossi - Summerbreeze
Lars Winnerbäck - Fria vägar ut
Coldplay - The Scientist
Jose Gonzalez - Heartbeats
Takida - Give Into Me (ridin' high version)
No Doubt - Underneath it all

Det lär inte bli nåt annat än musik om jag ska ha med alla de här låtarna. Men hellre fin musik än någon torr präst som står och babblar längst fram i en evighet. Vänner och familj kan väl slänga in ett litet avskedstal nånstans mellan Lasse och Coldplay kanske ;) Vilka låtar vill ni ha på er begravning?

Spex

Ikväll ska jag dricka vin och kolla på Let´s Dance med min sambo. Hur många vuxenpoäng är inte det?!

Vi skulle från början gått på örebrospex idag, men det blev visst ett litet missförstånd med tiden. Jag som trodde det började 19.00 såg sen att det var 16.00 som gällde. Nia eller sexa, same shit liksom :P Nu ska vi i alla fall gå på tisdag och se om det är något att ha.




Vår

Sorry för dålig uppdatering på sista tiden, jag vet att ni har saknat det ;) Skyller på tidsbrist och skrivbrist.

Nu känns det äntligen som att våren är på väg, sol 4 dar i rad och slask. idag såg jag till och med en bit gräs sticka fram genom snön. Härligt! Jag längtar som bara den till sommarn, tänk när vi ligger där i Varamon i bikinin och svettas, hur awesome låter inte det?

Igår åt jag, Mari och Camilla sushi på kvällen och sen gick jag och Mari på bio och såg Snabba Cash. Jag har typ bara hört skit om filmen, men den var faktiskt riktigt bra. Kan ju iofs bero på att jag inte har läst boken, dom hade tydligen ändrat en del grejer i manus. Man blir inte så sugen på att bli kriminell när man ser filmen iaf, vilket kanske var syftet. Jens Lapidus är ju trots allt jurist.

Nu ska jag återgå till tvättstuga och Developmental Psychology!

Lasse har gjort covers!

Har precis upptäckt att Du hade tid och Du gamla fria nord inte är skrivna av Lars Winnerbäck själv utan bara är svenska översättningar från en artist som heter Ani DiFranco. Känns lite konstigt att lyssna på originalen eftersom man är så van att höra Lasse sjunga på svenska. Jag trodde faktiskt inte han hade gjort några covers alls.


Ani DiFranco - You Had Time (Du hade tid)


Ani DiFranco - Tis of Thee (Du gamla fria nord)

Förresten, är det inte en ung Mischa Barton i You Had Time-videon om jag inte ser fel?

Awesome

Elin, Emelie och Lina kom och hälsade på i helgen och det var hur kul som helst! Elin och Emelie kom med tåget vid 10 ca, och sen bar det av till stan där det shoppades för fulla muggar (Efi vann :P). Jag som redan hade spräckt min shoopingbudget för den här månaden var tvungen att köpa väska, örhängen och nagellack ;) Vi käkade god lunch på Soleo och åkte sen hem till mig för att göra oss iordning. Som förra gången blev hela lägenheten full med kläder, smink och halvpåklädda brudar som sprang omkring som yra höns. Mitt i allt lyckades vi laga middag också, bra gjort där känner jag! Linafina kom lite senare vid 18.15 pga strul med jobbschema. Vi hade jättetrevligt på kvällen, hade förfest, spelade kort och snackade en massa skit.

Vid 23 tog vi bussen in till stan (haha videoblogg på bussen) och gick på Strömpis. Det var nog den längsta kön in dit jag sett i hela mitt liv, den gick rätt fort som tur var. Inne på dansgolvet körde vi handen i luften (varamon-style), så jävla klockrent när folk runtomkring börjar härma oss. Drog oss hemåt vid 2 på en panikfull buss, något jobbigt var det. Igår var alla assega och vi bara låg i soffan och kollade på Lasse-filmen. Brudarna drog hem vid 13.45 och jag och Fabbe avslutade helgen med pizza. AWESOME!

Helg

Jag och Fabbe firade att det var helg redan igår kväll med lasagne och gott vin :) Han är i E-tuna i helgen på nån fest vad det nu var med massa faddrar och annat folk. Passar perfekt nu när jag får besök och allt.


Så här mysigt hade vi det igår :)

Nu sitter jag bara och peppar inför helgen. Idag har varit en sån där produktiv dag med plugg, träning, städning och solning. Duktigt av mig känner jag!

Vid 10 imorn kommer det finfrämmande hela vägen från Motala :P Det ser vi fram emot!

Shopping

Wie idag kom mina kläder från Nelly som jag har beställt.


Enkel randig tröja från Serious Sally by Rut mfl.


Leopardklänning, även den från Serious Sally by Rut mfl.


Spets/leopardklänning från Jeane Blush


Baksidan. Tyckte det var coolt att man kunde vända på den och få två olika klänningar :)

3 månader kvar

Precis när man börjar tro att det ska bli vår kommer snöstormen. Jag har sagt det förr och säger det igen, vi har kommit in i en ny istid och det kommer inte bli nån sommar! Haha jag kan höra era protester mina vänner, och jag hoppas att jag har fel ;) Vi har ju redan planerat in massa roligt i sommar. Jobb på Donken är säkrat och jag ska se till att jobba som bara den så jag har råd med både Peace and Love och en liten charter. Har inte vart på solsemester sen hösten 2007, så det är fan i mig dags nu!

Just nu sitter jag bara och väntar på att veckan ska ta slut och att det ska bli lördag för då kommer tre av mina favorittjejer hit :D Jag har redan planerat in hela vistelsen, ingen tid får gå till spillo, haha. Men innan det blir helg ska jag gå på föreläsning, träna, hämta mitt körkort på posten, städa, handla, börja skriva lab-rapport och lite annat. Dags att sätta fart med andra ord ;)

RSS 2.0